Menu
Your Cart
ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: 210-8131595

VAPORIZERS

Ποια είναι τα κύρια μέρη ενός vaporizer;

Υπάρχει μια σημαντική πληθώρα των επιμέρους στοιχείων των vaporizer στην αγορά, αλλά όλα μπορούν να χωριστούν σε κάποια λίγα σημαντικά στοιχεία.


Πηγή ενέργειας:

Αυτό παρέχει στον ατμοποιητή vaporizer σας τη δύναμή του. Οι περισσότερες συσκευές τροφοδοτούνται από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Οι επιτραπέζιες εκδόσεις συνδέονται σε μια πρίζα τοίχου.

Φούρνος: Eδώ τοποθετείτε το βότανο ή το συμπύκνωμα σας για να θερμανθεί στο θάλαμο μέσω πηγής θέρμανσης. Οι περισσότεροι vaporizers χρησιμοποιούν ένα πηνίο θέρμανσης για το σκοπό αυτό.

Στοιχείο θέρμανσης: Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος του αvaporizer σας, ελέγχει την ταχύτητα και τη διανομή της θερμότητας. Η συντριπτική πλειοψηφία των ατμοποιητών χρησιμοποιεί θέρμανση μεταφοράς μέσω ρευστού ή αγωγιμότητας. Δεν θα βρείτε κάποιον που χρησιμοποιεί ακτινοβολία.

Σύστημα παράδοσης: Αυτό μεταφέρει τους ατμούς από το θάλαμο θέρμανσης στα χείλη σας. Μπορείτε να πάρετε τους ατμούς απευθείας από μια φορητή συσκευή, ενώ οι εκδόσεις για το σπίτι χρησιμοποιούν σακούλες ή και σωλήνες.

Παρόλο που οι έμπειροι χρήστες εξακολουθούν να προτιμούν τη δύναμη ενός οικιακού σταθερού vaporizer, τα φορητά μοντέλα αποτελούν πλέον το στήριγμα της βιομηχανίας.


Πιο vaporizer να πάρω;

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών για τους ατμοποιητές/vaporizers, αλλά αυτές οι επιλογές γενικά ανήκουν στις εξής κατηγορίες: επιτραπέζιους και φορητούς ατμοποιητές.

Ένας άλλος διαχωρισμός (κυρίως των φορητών ατμοποιητών) είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι ατμοποιητές για την θέρμανση του βοτάνου.

Οι δύο κύριες μέθοδοι θέρμανσης  είναι μέσω επαφής με στερεό υλικό ή μέσω ρευστού υλικού (αέρα). Υπάρχουν και ατμοποιητές που χρησιμοποιούν και τις δύο μεθόδους.


Ο τύπος του ατμοποιητή που θα επιλέξετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χαρακτηριστικά που θεωρείτε πιο σημαντικά. Είναι κατανοητό ότι κάθε τύπος έρχεται με το δικό του σύνολο πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων.


Οι ατμοποιητές κάνουν τη μετάβαση από το κάπνισμα πολύ πιο εύκολη και μειώνεται η πιθανότητα να γλιστρήσετε πίσω στις παλιές συνήθειες του καπνίσματος.


Επιτραπέζιοι ατμοποιητές/vaporizer

Οι επιτραπέζιοι ατμοποιητές είναι γενικά γνωστό ότι παράγουν ατμούς καλύτερης ποιότητας από τα φορητά μοντέλα. Επομένως, όσοι έχουν συνηθίσει να καπνίζουν μπορεί να αισθάνονται απογοητευμένοι από την ποιότητα των ατμών που παράγονται από κάποιους φτηνιάρικους φορητούς ατμοποιητές (δεν πουλάμε τέτοιους). Αυτό μπορεί να τους αναγκάσει να επιστρέψουν στο κάπνισμα. Με τα επιτραπέζια μοντέλα, ωστόσο, υπάρχει πολύ μικρή διαφορά μεταξύ της εμπειρίας του καπνίσματος. Εάν  αισθάνεστε την ανάγκη για κάτι που μπορείτε να φέρετε μαζί σας και να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε μια καλή φορητή συσκευή εξάτμισης.


Φορητοί ατμοποιητές/vaporizer

Η φορητότητα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των φορητών ατμοποιητών. Αυτές τις μέρες, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι κινούνται εκτός σπιτιού, σίγουρα βοηθά μια συσκευή που επιτρέπει να επωφεληθούμε από τα ιατρικά οφέλη των βοτάνων και των ελαίων, ανεξάρτητα από το πού είμαστε.  Επιτρέπει επίσης να συνεχίσετε τη θεραπεία ακόμη και όταν ταξιδεύετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ δημοφιλή.


Ένα άλλο πλεονέκτημα των φορητών μοντέλων είναι ο διακριτικός σχεδιασμός τους που σας γλιτώνουν από την ανάγκη να εξηγείτε συνεχώς γιατί ατμίζετε, ειδικά εάν το βότανο που χρησιμοποιείτε ως ιατρική λύση είναι η κάνναβη.


 Ακόμη και τώρα που η κατανάλωση της κάνναβης ως ιατρικού βοτάνου έχει αυξηθεί, εξακολουθεί να υπάρχει ένα είδος στίγματος που συνδέεται με τη χρήση της. Οι περισσότεροι φορητοί ατμοποιητές έχουν διακριτικά σχέδια.


Είτε επιλέξετε ένα επιτραπέζιο είτε φορητό μοντέλο, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός ατμοποιητή για να βεβαιωθείτε ότι πιάνουν πραγματική αξία  τα χρήματά σας.


Ποιος είναι ο καλύτερος ατμοποιητής/vaporizer;

Αυστηρά μιλώντας, δεν υπάρχει ούτε ένα προϊόν που να μπορεί να θεωρηθεί ως ο καλύτερος ατμοποιητής/vaporizer για όλους.

Αντίθετα, ο καλύτερος ατμοποιητής για εσάς είναι αυτός που εξυπηρετεί καλύτερα τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Σε γενικές γραμμές, όμως, πρέπει να ελέγξετε το σύστημα παράδοσης ενός μοντέλου, την αποτελεσματικότητα, τον έλεγχο της θερμοκρασίας, την καμπύλη εκμάθησης, τον κατασκευαστή και την τιμή πριν να κάνετε μια απόφαση αγοράς.

Σύστημα παράδοσης –

Ένα από τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν έναν tabletop ατμοποιητή από ένα φορητό είναι η ευελιξία του όσον αφορά το σύστημα παράδοσης. Υπάρχουν εκείνοι που χρησιμοποιούν μια τσάντα και υπάρχουν εκείνοι που χρησιμοποιούν ένα σωλήνα. Οι φορητοί ατμοποιητές, από την άλλη πλευρά, εκπέμπουν όλους τους ατμούς μέσω ενός στομίου (γυάλινο/κεραμικό) και πρέπει να το εισπνεύσετε απευθείας. Για να προσδιορίσετε ποιο σύστημα παράδοσης είναι ιδανικό για εσάς, θα πρέπει να εξετάσετε το πως και το πότε θα χρησιμοποιείτε τον vaporizer. Οι τσάντες (μπαλόνια) είναι ιδανικές για κοινωνική χρήση, ενώ τα στόμια είναι προτιμότερα για το σόλο.


Αποδοτικότητα –

Θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να παίρνετε όσο το δυνατόν περισσότερο ατμό σε μία συνεδρία ή θέλετε να διατηρήσετε τα βότανα σας και να τα κρατήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο; Η απάντησή σας σε αυτή την ερώτηση θα καθορίσει αν η ιδανική συσκευή για εσάς είναι η μία με ένα μεγάλο θάλαμο ή μία με μικρότερο θάλαμο.


Έλεγχος θερμοκρασίας –

Υπάρχουν ατμοποιητές που ελέγχουν αυτόματα τη θερμοκρασία, ανάλογα με το είδος του βοτάνου που χρησιμοποιείτε. 


Υπάρχουν επίσης εκείνοι που σας επιτρέπουν να ορίσετε τη θερμοκρασία χρησιμοποιώντας ένα αναλογικό έλεγχο θερμοκρασίας. 


Ακόμα υπάρχουν συσκευές που χρησιμοποιούν ψηφιακό έλεγχο θερμοκρασίας. 


Ένας πραγματικά αξιόπιστος ατμοποιητής θα παράγει ατμούς υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από τον έλεγχο της θερμοκρασίας, αλλά αν εκτιμάτε την ακρίβεια και σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από βότανα / έλαια, θα κάνατε καλά να πάτε για μια συσκευή με ψηφιακό έλεγχο θερμοκρασίας.


Καμπύλη μάθησης

Αν δεν σας πειράζει να αντιμετωπίσετε μια πιο απότομη καμπύλη μάθησης, τότε ίσως θέλετε να πάτε για τα πιο περίπλοκα μοντέλα που προσφέρουν καλύτερες λειτουργίες, έλεγχο και επιλογές παράδοσης. Ωστόσο, εάν προτιμάτε να κρατάτε τα πράγματα απλά και δεν σας πειράζει να έχετε περιορισμένες επιλογές άτμισης και μειωμένο έλεγχο, τότε μπορείτε να πάτε για έναν απλούστερο και πιο βασικό ατμοποιητή.


Κατασκευαστής/Πωλητής

Κάνετε την έρευνα σας και σιγουρευτείτε ότι αγοράζετε μόνο από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή και πωλητή.


Μέθοδος θέρμανσης του βοτάνου/ελαίου από έναν ατμοποιητή

Όπως αναφέραμε ένας άλλος  διαχωρισμός (κυρίως των φορητών μοντέλων) είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την θέρμανση του βοτάνου/ελαίου.

Αγώγιμη δηλαδή ανταλλαγή ενέργειας (θέρμανσης) μέσω ενός στερεού σώματος ή διαμέσου σωμάτων τα οποία βρίσκονται σε επαφή και

Συναγωγή δηλαδή μεταφορά ενέργειας μέσω ενός ρευστού. Χρησιμοποιούν τη Θέρμανση του αέρα για να εξαγάγουν π.χ τα κανναβινοειδή  και να τα μετατρέψουν σε ατμό. (Για την καταγραφή, τα κανναβινοειδή έχουν διαφορετικά σημεία εξάτμισης. Η έρευνα δείχνει ότι η κάνναβη τείνει να καίγεται στους 392 βαθμούς Φαρενάιτ, με το «γλυκό σημείο» να είναι 338 βαθμοί. Τα περισσότερα κανναβινοειδή αρχίζουν να εξατμίζονται στους 285 βαθμούς.)

Υπάρχουν και vaporizer που προσφέρουν και τους δύο τρόπους θέρμανσης των βοτάνων όπως ο Argo της Arizer.

Ο τρόπος με τον οποίο θερμαίνεται το βότανο/λάδι είναι καθοριστικός στην απόφαση μας για το ποιον ατμοποιητή τελικά θα επιλέξουμε.

Με τη σύγχρονη τεχνολογία ικανή να κάνει και τις δύο μεθόδους να λειτουργούν καλά, η επιλογή μεταξύ των δύο μεθόδων θέρμανσης του βοτάνου ή του ελαίου είναι ουσιαστικά μια προσωπική προτίμηση.

Παρόλο που χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να διατηρούνται καθαροί οι ατμοποιητές τύπου convection (μεταφοράς μέσω ρευστού), παράγουν ατμό που είναι συχνά ισχυρότερος και πιο καλαίσθητος από ότι οι ατμοποιητές αγωγιμότητας είναι σε θέση να επιτύχουν.


Αλλά οι χρήστες συχνά σημειώνουν ότι οι ατμοποιητές τους μπορούν να πάρουν πολύ χρόνο για να ζεσταθούν όταν χρησιμοποιούν τη μέθοδο της μεταφοράς θερμότητας μέσω ρευστού (αέρα).


Ωστόσο, αυτό ισχύει και για τους ατμοποιητές vaporizers αγωγιμότητας. Είναι απλά θέμα μόνωσης και ποια υλικά χρησιμοποιούνται στις συσκευές. Αυτό είναι κάτι που καθορίζει και πόσο ζεστοί γίνονται στην αφή.


Και οι δύο τύποι ατμοποιητών – vaporizers μπορούν να παρουσιάζουν πολλά από τα ίδια προβλήματα και να απολαμβάνουν πολλά από τα ίδια οφέλη.


Οι χρήστες των ατμοποιητών θα πρέπει να σημειώσουν ότι οι μέθοδοι για τη χρήση και των δύο ειδών θα είναι διαφορετικές.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα convection vipe, μπορεί να χρειαστεί να αλέσετε τα βότανα πολύ καλά για να πάρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η λεπτή λείανση δεν είναι τόσο σημαντική για τα σχήματα αγωγιμότητας, καθώς η θερμότητα ρέει γύρω από τα υλικά και τα θερμαίνει σε όλες τις πλευρές ομοιόμορφα.


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι νέοι χρήστες θα πρέπει να ξεκινούν με vaporizer αγωγιμότητας. Είναι συνήθως πιο εύκολοι στη χρήση και τον έλεγχο. Επίσης χρειάζονται λιγότερο καθάρισμα και περιποίηση ώστε να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία.


Αλλά εκείνοι που έχουν χρησιμοποιήσει ατμοποιητές στο παρελθόν μπορεί πραγματικά να προτιμούν σχήματα convection στυλ για την ενδεχομένως καλύτερη γεύση τους.


Παρόλα αυτά ο κάθε ατμοποιητής είναι διαφορετικός και οι χρήστες ατμοποιητών πρέπει να κάνουν την έρευνά τους για να μάθουν περισσότερα πριν αγοράσουν κάποιον.


Γενικά οι ατμοποιητές που θερμαίνουν το βότανο μέσω αέρα, θεωρούνται και είναι καλύτεροι.


Θυμηθείτε, οι ατμοποιητές vaporizers έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Αν θέλετε να είστε στην άνεση του σπιτιού σας, μια μεγάλη στατική έκδοση είναι μια καλή ιδέα, ειδικά αν σκοπεύετε να προσκαλέσετε φίλους.


Ένας φορητός ατμοποιητής σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα γρήγορο και εύκολο ρούφηγμα βοτάνου ή ελαίου οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το βότανο να τροφοδοτήσετε τη συσκευή και να το θερμάνετε γρήγορα.


Οι ατμοποιητές (vaporizers) είναι ιδανικοί επειδή είναι λιγότερο σκληροί στον λαιμό και στους πνεύμονες. Παράγουν επίσης λιγότερο επιβλαβείς χημικές ουσίες και εξακολουθείτε να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της κάνναβης.


Σας παροτρύνουμε να κάνετε κάποια έρευνα στις σελίδες μας και σε άλλους ιστότοπους ώστε να βρείτε το καλύτερο μοντέλο ατμοποιητή vaporizer σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Είμαστε στην διάθεση σας για όποια επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.


Vaporizers/ατμοποιητές τιμές

Μπορείτε να πάρετε έναν ατμοποιητή καλής ποιότητας για τόσο χαμηλά όσο 70 ευρώ (Smono 3, fenix mini, Dynavap). Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι καλύτερος, τότε θα μπορούσατε να πάρετε ένα εξαιρετικής ποιότητας για  170 – 230 ευρώ (Arizer Argo, Air 2, Solo 2).


Εάν ο προϋπολογισμός δεν είναι πρόβλημα μπορείτε να αποκτήσετε και έναν ακριβότερο ατμοποιητή.


Σημειώστε, ωστόσο, ότι μια υψηλότερη τιμή δεν ισοδυναμεί απαραιτήτως και με την καλύτερη ποιότητα. Το τι αρέσει σε κάποιον είναι υποκειμενικό.


Είναι καλύτερο να ορίσετε ένα ανώτατο όριο προϋπολογισμού και, στη συνέχεια, να επιλέξετε ένα μοντέλο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και είναι εντός του προϋπολογισμού που έχετε ορίσει.


Με τις πληροφορίες και τις συμβουλές που παραθέσαμε ελπίζουμε να είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να βρείτε έναν ατμοποιητή να που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.


Η υγεία σας βρίσκεται στη γραμμή. Κόψτε το κάπνισμα και μεταβείτε στο άτμισμα τώρα!

ΜΑΡΚΑ: BLACK LEAF Κωδικός: 4250153633716
Ο ατμοποιητής DOOBIE της εταιρείας Black Leaf είναι ένας μικρός, εύχρηστος και διακριτικός ατμοποιητής, ειδικά σχεδιασμένος για την άτμιση υγρών CBD, ένας ιδανικός τρόπος πρόσληψης κανναβιδιόλης, καθώς εισέρχεται κατευθείαν στο αιματολογικό σύστημα, χωρίς να περνά από το συκώτι ή το πεπτικό σύστημα...
60,00€
Κωδικός: HATO H3
Ο ατμοποιητής Hato H3 E-Rig διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερούς λιθίου χωρητικότητας 1500 mAh. Είναι συμβατό με συμπύκνωμα, κερί και έλαια και χρησιμοποιεί τεχνική θέρμανσης με συναγωγή. Επιπλέον, έχει χρόνο αποκοπής τριάντα δευτερολέπτων και ρυθμιζόμενη λειτουργία θερμοκρασίας. Η ενσωματωμένη..
110,00€
Kingtons - BLK Black Mamba Dry Herb Vaporizer -  Μαύρο Kingtons - BLK Black Mamba Dry Herb Vaporizer -  Μαύρο
Εξαντλημένα
ΜΑΡΚΑ: KINGTONS Κωδικός: 6935696000024
Το Black Mamba είναι ατμοποιητής ξηρών βοτάνων με ακριβή και ομοιόμορφη θέρμανση. Το μοναδικό σχήμα και ο σχεδιασμός αυτού του ατμοποιητή επιτρέπουν έναν μεγάλο κεραμικό θάλαμο που μπορεί να χωρέσει έως και 0,65 g υλικού.Με γυάλινο επιστόμιο για τρόφιμα και γρήγορο χρόνο θέρμανσης, δεν είναι περίεργ..
60,00€
Kingtons - BLK Elfin Dry Herb & Wax Vaporizer - Μαύρο Kingtons - BLK Elfin Dry Herb & Wax Vaporizer - Μαύρο
Εξαντλημένα
ΜΑΡΚΑ: KINGTONS Κωδικός: 6935696035682
Ο ατμοποιητής Kingtons BLK Elfin Dry Herb & Wax Vaporizer, μια ευαίσθητη συσκευή για κερί και ξηρό βότανο! Το Kingtons BLK Elfin διαθέτει κεραμικό θάλαμο για εκπληκτική γεύση και καλύτερη γεύση. Το τμήμα λειτουργίας θα ελέγχει επίσης τη θερμοκρασία. Ο γρήγορος χρόνος θέρμανσης θα σας φέρει επίση..
75,00€
Kingtons BLK NOVA Drying & Wax Vaporizer Kit 1600mAh - 1.2ml - Κόκκινο Kingtons BLK NOVA Drying & Wax Vaporizer Kit 1600mAh - 1.2ml - Κόκκινο
Εξαντλημένα
ΜΑΡΚΑ: KINGTONS Κωδικός: 6935696000666
Ο ατμοποιητής Kingtons BLK NOVA Drying & Wax Vaporizer διαθέτει λεία επιφάνεια και εφαρμόζει τέλεια στα χείλη. Τροφοδοτείται από ενσωματωμένη μπαταρία 1600 mAh που μπορεί να υποστηρίξει ρύθμιση θερμοκρασίας σε τέσσερα επίπεδα. Κάννη εισαγωγής για εύκολη φόρτωση υλικών και εύχρηστο καθάρισμα. Δίχ..
55,00€
Vaporizer Cheech & Chongs Mambo - XVape Vaporizer Cheech & Chongs Mambo - XVape
Εξαντλημένα
Κωδικός: 6974019221463
Ο Cheech & Chong's Mambo της XVape είναι ένα φορητό Vaporizer υψηλής απόδοσης που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.Η ενσωματωμένη μπαταρία 1000mAh φορτίζει μέσω USB-C.Γρήγορη θέρμανση έως 220°.Μανίκι σιλικόνης που αποφεύγει την υπερθέρμανση του σώματος του Mambo.Θάλαμος θέρμανσης με συναγωγή.Μαγνητι..
70,00€
VAPORIZER XMAX V3 PRO - XVAPE - ΑΣΗΜΙ
Εξαντλημένα
ΜΑΡΚΑ: X-VAPE Κωδικός: V3-PRO
Ατμός μεταγωγής “κατά παραγγελία”Η λειτουργία “κατά παραγγελία” είναι νέα σε αυτήν την έκδοση του XMax Pro. Αυτή η λειτουργία θερμαίνει τα βότανα/συμπυκνώματα μόνο για 30 δευτερόλεπτα κάθε φορά. Αυτό μειώνει την κατανάλωση, καθώς θερμαίνετε μόνο τον φούρνο (χωρητικότητα 0,15 γρ) όταν χρησιμοποιείτε ..
142,90€
ΜΑΡΚΑ: X-VAPE Κωδικός: 6970464120016
Ο ατμοποιητής Xmax Vital της εταιρείας Xvape  είναι ένας εύχρηστος και ανθεκτικός ατμοποιητής, με κεραμικό θάλαμο θέρμανσης, προσφέροντας σας ένα άριστο και εύγεστο αποτέλεσμα, χωρίς να καίει τα βότανα σας. Η ψηφιακή ρύθμιση θερμοκρασίας σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την ιδανική θερμοκρα..
80,00€
XMax Starry Dry Herb Vaporizer
Εξαντλημένα
ΜΑΡΚΑ: X-MAX Κωδικός: 42123
Ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο υπεροχής στο φορητό άτμισμα ξηρών βοτάνων με την τελευταία έκδοση της XMax – τον ​​ατμοποιητή XMax Starry 4. Βασιζόμενη στην επιτυχία του προκατόχου της, του Starry 3, με την καλή αποδοχή, αυτή η αναβαθμισμένη έκδοση προσφέρει πολλές βελτιώσεις και δυνατότητες. Αυτές οι βε..
100,00€
Xmax starry v4 vaporizer
Εξαντλημένα
Κωδικός: 089765
The XMAX Starry V4 is an updated version of the series of this very popular and high performance portable vaporizer.Minimalist design and very intuitive use.Fast conduction heating.Works with an 18650 battery (not included) and recharges via USB-C.Magnetic cooling unit.Several session timers (3 mode..
100,00€
ΜΑΡΚΑ: X-VAPE Κωδικός: XVA08ARIBLA
100% απομόνωση ροής αέραΈλεγχος θερμοκρασίας °C ή °FΚεραμικός θάλαμος και επιστόμιοΟβάλ σχέδιο του θαλάμου για μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής και καλύτερη αγωγιμότηταΣυμβατά αποξηραμένα φυτά και συμπυκνώματαΔερμάτινη υφή για καλύτερο κράτημα και περισσότερη κομψότηταΤα εργαλεία καθαρισμού περιελάμβαναν..
95,00€
XVAPE Avant Portable Herb Vaporizer XVAPE Avant Portable Herb Vaporizer
Εξαντλημένα
ΜΑΡΚΑ: X-VAPE Κωδικός: 00909778
φιλικό προς την τσέπη και εύκολο στη χρήση, το XVAPE Avant Portable Herb Vaporizer τα συνδυάζει όλα σε έναν φορητό ατμοποιητή. Ο πρωτοποριακός επίπεδος σχεδιασμός του σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε πλήρως τα βότανά σας με χαρακτηριστικά όπως: μεγάλος κεραμικός θάλαμος θέρμανσης, άνετο, μαγνητικό επισ..
75,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)
Χρήση Cookies
To amb.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Εφόσον συνεχίζετε, συμφωνείτε με την χρήση των cookies από εμάς.
Μάθε περισσότερα: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.