ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Εμείς στο AMB TOBACCOS & MORE δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο σας, όσο είστε σε σύνδεση με το δίκτυο.

Υποσχόμαστε να φυλάμε με ασφάλεια τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά σύμφωνα με τη δική σας επιθυμία.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ

Το   AMB TOBACCOS & MORE   συλλέγει προσωπικά στοιχεία με ηλεκτρονικό τρόπο όταν:

Το  AMB TOBACCOS & MORE  χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία που παρέχεται για την επεξεργασία, εκτέλεση και παρακολούθηση παραγγελιών, την απάντηση των μηνυμάτων email σας, την αποστολή πληροφοριών που ζητάτε και την εγγραφή προϊόντων.

Επίσης, χρησιμοποιούμε αυτά τα προσωπικά στοιχεία για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει από εμάς, για να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες και το συμφέρον σας, για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτησή μας προς εσάς και να εξατομικεύσουμε την επικοινωνία μας μαζί σας.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΙΤΩΝ


Εάν μας αποστείλετε στοιχεία τρίτων, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά (συνήθως τη διεύθυνση και το e-mail) για το σκοπό που μας έχετε υποδείξει (για παράδειγμα, για την αποστολή ενός δώρου κλπ.).


ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Το  AMB TOBACCOS & MORE δε θα πουλήσει, ενοικιάσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά στοιχεία που παρέχεται ενόσω βρίσκεστε σε σύνδεση με το δίκτυο.

Το  AMB TOBACCOS & MORE  μπορεί να αποκαλύπτει προσωπικά στοιχεία σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, και εφόσον κάτι τέτοιο απαιτείται από τη νομοθεσία ή από δικαστική εντολή, να συνεργάζεται με κρατικές αρχές σε ανακρίσεις ποινικών εγκλημάτων, καθώς και να επιβάλλει ή να προστατεύει τα δικαιώματα ιδιοκτησίας ή τα συμβατικά δικαιώματα Της AMB TOBACCOS AND MORE.


ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ


Η προστασία του ηλεκτρονικού απορρήτου των παιδιών είναι κορυφαίας σημασίας. Το  AMB TOBACCOS & MORE δε συλλέγει εν γνώσει της ούτε επιδιώκει να συλλέξει προσωπικά στοιχεία για παιδιά, παρά μόνο με τη ρητή συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα τους.


ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


To  AMB TOBACCOS & MORE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί αυτή τη δήλωση περί απορρήτου κατά καιρούς, µε τη δημοσίευση μιας εμφανούς ανακοίνωσης στη σελίδα αυτή ή, στην περίπτωση μιας ουσιώδους αλλαγής, με την ενημέρωση μέσω e-mail όλων των πελατών των οποίων τα προσωπικά στοιχεία φυλάσσουμε στη βάση δεδομένων μας.